El pas a pas perquè el vostre reportatge de boda sigui perfecte!

Esteu preparant un dia molt especial i sempre sorgeixen dubtes, però estigueu tranquils que tot es resoldrà! Aquí us deixem una guia per ajudar-vos a gaudir també de la preparació del vostre dia. Penseu que el viatge fins al casament també pot ser molt especial.

1| Contacteu amb els vostres proveïdors de confiança amb la màxima antelació

És important establir contacte amb els diferents proveïdors amb antelació per poder escollir lliurement i sense presses. Així que, si encara no us heu posat en contacte amb nosaltres, feu-ho ara i assegureu-vos que estem disponibles pel vostre casament. Junts, escollirem el tipus de reportatge que s’adapti al vostre casament i, a més, podreu eliminar un punt de la vostra llarga llista de tasques “check”. Creieu-nos us sentireu alliberats!

2| Durant els preparatius, compteu amb nosaltres

Un cop haguem formalitzat la relació, estarem sempre a la vostra disposició. Això vol dir que si teniu qualsevol dubte sobre els preparatius del vostre casament (proveïdors d’altres branques, timings, moments clau, formalismes…) podeu contactar-nos quan vulgueu i estarem encantats d’ajudar-vos amb tot el que puguem. Consulta proveïdors de confiança.

3| Calendarització i guia prèvia

Volem fer que el vostre camí sigui fàcil per això, si heu contractat un reportatge preboda o postboda, contactarem amb vosaltres amb antelació per quadrar agendes i reservar un dia i hora que us permeti gaudir de la sessió amb tranquil·litat.

4| Un mes abans del casament, ja ho tindrem tot sota control

Un mes abans del casament us enviarem un breu qüestionari perquè detalleu tots els aspectes rellevants del vostre dia (adreces, horaris, proveïdors…). A partir d’aquest formulari crearem el pla de treball a mida pel vostre casament i us farem entrega del timing de fotografia. Tot sota control perquè aquell dia vagi sobre rodes!

boda cadaques, boda intima cadaques, boda petita cadaques, boda familiar cadaques

5| Una setmana abans, farem un repàs final

Aquell dia no volem sorpreses, més enllà de les que us puguin fer els vostres convidats! Per això, farem una breu reunió una setmana abans per assegurar que no hi ha hagut cap canvi significatiu en l’organització i repassar plegats els timings de fotografia.

6| El dia del casament, gaudiu com si no hi hagués demà!

Aquell dia només us heu d’ocupar de gaudir del moment i de la vostra gent. Tot l’equip de M BODA ÍNTIMA serem allà per documentar el vostre record i per tot el que pugueu necessitar. Així que, viviu el moment i no us talleu en demanar-nos el que sigui!

7| Després del casament, seguim amb el nostre compromís

Aproximadament entre 6 i 8 setmanes després de la celebració, us enviarem l’enllaç a la vostra galeria online. Des d’allà podreu veure, descarregar i compartir amb família i amics el vostre reportatge. Si heu contractat el pack àlbum, també podreu veure la proposta de maquetació digital i indicar, a la mateixa plataforma, possibles canvis i/o ajustos que pugueu requerir. Quan tinguem el vostre “sí” final, el passarem a producció i us contactarem per fer-vos-en l’entrega presencial o l’enviament online. 

service image

Dona'ns el si

Reserva ara

Deixa'ns el teu contacte i et respondrem el més aviat possible. Estem aquí per ajudar-te