Vosaltres gaudireu del moment, nosaltres en capturarem el record.

Reportatges a mida adaptats a vosaltres i al vostre model de casament. Amb imatges pròpies i personals; directes i sense filtres. Tot perquè pugueu reviure, una vegada i una altra, la història del vostre dia. Preparats per ser els protagonistes?

Reportatges
de boda

Preboda


 

Es tracte d’un reportatge íntim on només hi sou vosaltres. Una sessió d’1 hora i 15 minuts aproximadament que farem en un entorn que sigui especial i representatiu per a vosaltres: allà on vau tenir la primera cita, on us vau fer el primer petó, aquell lloc especial per a vosaltres… Els reportatges preboda, a més, són un moment ideal per conèixe’ns i trencar el gel. És la millor manera d’agafar-nos confiança i eliminar les fronteres de la càmera el dia del casament.


Tip especial
Col·locades en un marc de fusta natural , es poden convertir en el detall perfecte per regalar als vostres pares, mares, avis i àvies durant el dia de la boda.

Boda


 

Us acompanyarem durant tota la jornada fent un seguiment complet dels vostres passos, des dels preparatius, fins al ball. Unes hores en les quals ens rendirem a la vostra festa i ens posarem al vostre servei amb professionalitat, ajudant-vos en tot el que pugui contribuir a fer-vos un dia “més fàcil” i un record feliç. Comptem amb diferents fórmules per donar cobertura al vostre casament, des del pack complet fins al pack més personalitzat, pensat per a bodes més íntimes i familiars.

Post boda


 

Es tracte de fer el vostre reportatge de boda, sense presses. Una sessió d’1 hora i 15 minuts aproximadament on recrearem el dia del vostre casament i farem les fotos exclusives de parella.
Moltes vegades durant el dia del casament no es disposa de prou temps per fer totes les fotografies que us agradaria, especialment si voleu canviar de localització per baixar a la platja, o endinsar-vos al bosc, una mica allunyats d’on esteu celebrant el vostre casament. És per això que us suggerim trobar-nos un altre dia, tornar-nos a vestir de gala i fer el reportatge de parella amb tranquil·litat. 


♥ Tip especial
Pensa en les fotos més idíl·liques que t’agradaria tenir per recordar el teu dia, i pensa que si ho vols, tindrem tot el temps del món!

Reportatges per a
bodes íntimes

Boda íntima 01


Aquest reportatge comença amb l’arribada dels convidats i familiars al lloc de la cerimònia. Documentarem la decoració, detalls així com les abraçades i els nervis previs. Seguidament de la cerimònia i fotografies de família a l’exterior. El reportatge acabarà amb les fotografies de parella. 

 • Cerimònia + fotografies família
 • Fotografies de parella  45 – 60 minuts
 • Entrega digital – Galeria exclusiva online

♥ Tip especial Documentarem la vostra cerimònia i tindrem temps per a fer unes fotografies de parella la localització que vulgueu.

Boda Íntima 02


 

Reportatge amb l’inici de l’arribada dels convidats i familiars a la cerimònia. Seguidament la cerimònia i posteriors fotografies de família a l’exterior. Un cop acabades aquestes fotografies ens preparem per a fer una sessió de parella de 30 minuts pels entorns mateixos. El reportatge inclou una hora i 30 minuts de còctel on podrem obtenir uns records espontanis i naturals dels vostres familiars i amics.

 • Cerimònia + fotografies de família
 • Fotografies de parella – 30 minuts
 • Còctel  – 1 hora 30 minuts
 • Entrega digital – Galeria exclusiva online

♥ Tip especial
El còctel és ideal per a tenir unes imatges naturals i espontànies del vostre casament!

Boda íntima 03


 

Aquest reportatge comença amb els preparatius de la parella. Seguidament de la cerimònia i les fotografies de família. Inclou també reportatge de parella i 1 hora i 30 minuts de còctel.  

 • Preparatius de la parella
 • Cerimònia + fotografies de família
 • Fotografies de parella – 30 minuts
 • Còctel  – 1 hora 30 minuts
 • Entrega digital – Galeria exclusiva online

♥ Tip especial
Els vostres preparatius són un moment únic i irrepetible. L’estona prèvia al gran moment, compartit amb amics o família més propera

Intima
Family

Intima family


 

La fotografia de família és el resultat de les relacions de confiança que hem establert amb les nostres parelles durant els últims anys. Històries que han de seguir evolucionant i que es van omplint de moments que val la pena immortalitzar. El camí cap a la maternitat i/o la paternitat, els recent nascuts, la fotografia de festa… Tot el que segueix omplint la vida de felicitat! Una sessió d’1 hora i 15 minuts aproximadament a casa vostra o a una localització exterior que us podem ajudar a escollir. 

 • Entrega digital – Galeria exclusiva online

♥ Tip especial
Afegint un àlbum o unes còpies enmarcades serà un regal ideal per a recen nascuts!

Packs

Pack digital

Reportatge de boda complet, des dels preparatius fins la festa. Inclou una fotògrafa.


 • Galeria privada online
 • USB personalitzat amb totes les fotos retocades. Entre 700 i 800 fotografies, totes en alta resolució sense firmes ni marques d’aigua.
 • 10 còpies impreses amb paper Fine Art de 245g. Mida: 13x18 cm.

Tot entregat dins una caixa personalitzada de vidre que podrà formar part de la decoració especial de casa vostra.

Program Image
Program Image

Pack àlbum

Reportatge de boda complet, des dels preparatius fins la festa. Inclou una fotògrafa.


 • Galeria privada online
 •  Edició gràfica i producció d’àlbum de boda amb acabats naturals i sostenibles. Inclou 100 pàgines amb una producció aproximada de 300 fotografies.
 •  USB personalitzat amb totes les fotos retocades. Entre 700 i 800 fotografies, totes en alta resolució sense firmes ni marques d’aigua.
 • Àlbum de lli natural de producció sostenible. D’estètica elegant i rústica que ens recorda a l’estil vintage, es convertirà en el record tangible del vostre casament.

Escolliu la vostra caixa personalitzada per a l'Àlbum Editorial que podrà formar part de la decoració especial de casa vostra.

Program Image
Program Image

Pack Complet

Reportatge de boda complet, des dels preparatius fins al ball. Inclou una fotògrafa.


 • Galeria privada online
 •  Edició gràfica i producció d'un àlbum de boda editorial amb acabats naturals i sostenibles. Inclou 100 pàgines amb una producció aproximada de 300 fotografies.
 •  USB personalitzat amb totes les fotos retocades. Entre 700 i 800 fotografies, totes en alta resolució sense firmes ni marques d’aigua.
 • Caixa de lli per a àlbum editorial de boda. 
 • Reportatge pre o post boda 
Program Image
Program Image

♥ Fotògrafa extra

Si el vostre casament serà una gran festa, amb més de 80 convidats us recomanem contractar una segona fotògrafa. Podrem arribar a més moments i tenir diferents punts de vista de tots els espais del vostre casament. Si teniu qualsevol pregunta no dubteu a contactar amb nosaltres, estarem encantades d’ajudar-vos!

service image

Dona'ns el si

Reserva ara

Deixa'ns el teu contacte i et respondrem el més aviat possible. Estem aquí per ajudar-te