Laura + Raquel

 

La Laura i la Raquel van celebrar la seva boda amb els seus familiars més propers. Tenien clar que la seva boda seria una boda íntima, al Clar del Bosc. Haig de dir que soc una fan de les bodes íntimes. Després de parlar, conèixer-nos i entendre el que volien els hi vaig proposar de fer un reportatge de boda personalitzat. Començaríem amb l’arribada dels convidats al Clar del Bosc, seguidament de la cerimònia, les fotografies de família i una sessió de parella als entorns mateix. El reportatge acabaria una horeta després de l’inici del còctel. Un reportatge fet a mida per a elles. L’entrega del reportatge, mitjançant la nostra galeria online va ser súpercòmode per a elles podent compartir les fotos amb els seus convidats d’una manera molt fàcil i pràctica.

La cerimònia va ser preciosa, amb l’Elena Nieto de mestra de cerimònia vam viure moments molt emotius i únics. No podríeu haver escollit ningú millor per aquest moment!

Al cap d’uns dies ens deixaven aquesta bonica ressenya:

“Trobem Marina per casualitat, crec que és així com es descobreixen les grans coses de la vida… I no podem estar més contentes d’haver-ho fet. Des del primer minut ens va encantar, recordo que en un dels nostres primers contactes li vaig dir que havia sentit un feeling amb ella que em feia veure que havia de ser ELLA la fotògrafa del nostre casament… I sovint encert. És propera, discreta, professional, senzilla… En quedem enamorades, i avui encara més quan hem rebut les seves fotos. GUAU. La seva passió i entrega queda reflectida en cadascuna de les seves fotos. Pels que vulguin una fotògrafa propera, sense parafernàlies ni postureus, una fotògrafa que s’encarregui de plasmar en fotografies els moments més importants del vostre dia d’una manera magnífica… No ho dubteu, ella és. Les seves fotos ens han teletransportat a aquell moment una altra vegada, i estem molt feliços ja que aquesta sensació la tindrem per sempre. Gràcies.”

Proveïdors

Lloc cerimònia i celebració | El Clar del Bosc

Mestra Cerimònia | Elena Nieto

Catering | Alba Casaments

Música |Radioteca

Flors | Abeliaimel

Perruqueria i maquillatge |La novia más guapa

Vestits núvies | Mimetik

Comparteix

Reserva el teu reportatge

Deixa'ns el teu contacte i et respondrem el més aviat possible. Estem aquí per ajudar-te.
Reserva ara

Reserva ara

Deixa'ns el teu contacte i et respondrem el més aviat possible. Estem aquí per ajudar-te.