Welcome image

A M BODA ÍNTIMA creiem que la vida va de felicitat, per això treballem per immortalitzar els moments més feliços de les vostres vides i fer-los eterns.
Capturarem l’essència d’aquell dia, d’aquell moment únic i irrepetible. I així, posarem
el nostre granet de sorra perquè la felicitat d’aquell instant, duri per sempre!

Treballem perquè pugueu guardar un record real de la vostra història d’amor. Per això som fidels al nostre estil de fotografia documental, real i sense excessos. Amb una mirada oberta, observadora i delicada, la nostra fotografia busca capturar l’essència dels moments més íntims a través de la naturalitat de les imatges. Sense postures, sense interferències.

Així fotografiem tot el que no es veu a simple vista: les emocions. Els nervis dels nuvis, l’alegria dels convidats, els somriures, les llàgrimes, l’eufòria. Tot el que fa que cada moment sigui únic, el que viu en la intimitat del context i de l’espai. El resultat el veiem en unes fotografies dinàmiques i plenes de vida. Mirades que parlen, gestos que sacsegen l’ànima i il·luminacions naturals, transfereixen el relat d’una historia fet imatge.

Si ens dones el sí, ens comprometem per sempre!

Així treballem

Som transparents en el ser, per la relació que mantenim amb vosaltres, i en el fer, perquè sense adonar-vos-en ens farem omnipresents. Volem ser fidels al nostre compromís, per això ens agradarà conèixer-vos i compartir més d’un cafè amb vosaltres abans del gran dia.
Treballem amb propostes exclusives que sorgeixen de la confiança que establim entre nosaltres. Un model de fotografia propi i únic en cada cas, que manté natural amb els que ens agrada treballar, i els matisos que hi aporta cada parella o família. Per això no veuràs cap reportatge igual, per això el teu record sempre serà únic.
El nostre model de fotografia es basa en la naturalitat i l’absència de normes. Preparem les sessions perquè flueixin de forma orgànica, sense pressions ni postures impossibles, però sempre amb l’acompanyament necessari per aconseguir els millors resultats. Una confluència entre l’entorn, els protagonistes i la càmera, que permet plena llibertat durant tot el reportatge.

És la vostra festa, és el vostre dia, i vosaltres marcareu les regles del joc.

Mercedes + Bernat-9

Les emocions són la nostra brúixola, així que: rieu, ploreu, canteu, salteu, petonegeu-vos… viviu el vostre gran dia com us vingui de gust i sigueu feliços! Nosaltres en documentarem el record, perquè el pugueu reviure sempre! El romanticisme és al nostre ADN, per això donem especial importància als acabats de tots els entregables dels reportatges, tenint especial cura amb els àlbums. La importància de les petites coses es farà visible en el record tangible del vostre dia.
Mai abandonem la nostra responsabilitat amb l’entorn, el planeta i les persones. Per això treballem només amb materials sostenibles, com la fusta, el cotó orgànic, el lli, el paper de certificació FSC i impressió lliure d’àcids contaminants.

Marina

Welcome image
Sóc l’ànima de M Boda Íntima, una enamorada de les emocions i de la naturalidat de la vida. Possiblement per això vaig emprendre aquesta aventura fa gairebé 10 anys. Després d’estudiar fotografia, només tenia una cosa clara: no volia fotografiar objectes, paisatges, o persones estàtiques… volia explicar històries, i com més boniques millor!

Així vaig començar el meu camí cap a la fotografia de casament i de família. Així he conegut les millors històries d’amor de la zona i, possiblement, del món sencer. I així va néixer M | Boda Íntima, que es mantindrà ben viu mentre hi hagi més històries boniques per explicar ;).
 
Un confessaré que no puc començar el dia sense una tassa de te verd. Que m’encanta obrir-me al món i conèixer nous entorns i noves llums. Que tinc l’enorme sort de poder-ho fer acompanyant a parelles i famílies des de la Costa Brava, fins a Irlanda, Canàries o, on calgui! Però que, tot i així, necessito tornar a les Gavarres, la Costa Brava, allà on és casa i hi trobo la inspiració.