Estáis preparando un día muy especial y siempre surgen dudas, ¡pero estad tranquilos que todo se resolverá! Aquí le dejamos una guía para ayudarle a disfrutar también de la preparación de su día. Piense que el viaje hasta la boda también puede ser muy especial.

¡El paso a paso para que su reportaje de boda sea perfecto!

1| Contacteu amb els vostres proveïdors de confiança amb la màxima antelació

És important establir contacte amb els diferents proveïdors amb antelació per poder escollir lliurement i sense presses. Així que, si encara no us heu posat en contacte amb nosaltres, feu-ho ara i assegureu-vos que estem disponibles pel vostre casament. Junts, escollirem el tipus de reportatge que s’adapti al vostre casament i, a més, podreu eliminar un punt de la vostra llarga llista de tasques “check”. Creieu-nos us sentireu alliberats!

Program Image
Program Image

2| Durant els preparatius, compteu amb nosaltres

Un cop haguem formalitzat la relació, estarem sempre a la vostra disposició. Això vol dir que si teniu qualsevol dubte sobre els preparatius del vostre casament (proveïdors d’altres branques, timings, moments clau, formalismes...) podeu contactar-nos quan vulgueu i estarem encantats d’ajudar-vos amb tot el que puguem. Consulta proveïdors de confiança.

Program Image
Program Image

3| Calendarització i guia prèvia

Volem fer que el vostre camí sigui fàcil per això, si heu contractat un reportatge preboda o postboda, contactarem amb vosaltres amb antelació per quadrar agendes i reservar un dia i hora que us permeti gaudir de la sessió amb tranquil·litat.

Program Image
Program Image

4| Un mes antes de la boda, ya lo tendremos todo bajo control

Un mes antes de la boda os enviaremos un breve cuestionario para que detalléis todos los aspectos relevantes de vuestro día (direcciones, horarios, proveedores…). A partir de este formulario crearemos el plan de trabajo a medida para vuestra boda y le entregaremos el timing de fotografía. ¡Todo bajo control para que ese día vaya sobre ruedas!

5| Una semana antes, haremos un repaso final

¡Aquel día no queremos sorpresas, más allá de las que le puedan hacer vuestros invitados! Por eso, haremos una breve reunión una semana antes para asegurar que no ha habido ningún cambio significativo en la organización y repasar juntos los timings de fotografía.

6| El dia del casament, gaudiu com si no hi hagués demà!

Aquell dia només us heu d’ocupar de gaudir del moment i de la vostra gent. Tot l’equip de M | BODA ÍNTIMA serem allà per documentar el vostre record i per tot el que pugueu necessitar. Així que, viviu el moment i no us talleu en demanar-nos el que sigui!

Program Image
Program Image

7| Després del casament, seguim amb el nostre compromís

Aproximadament entre 6 i 8 setmanes després de la celebració, us enviarem l’enllaç a la vostra galeria online. Des d’allà podreu veure, descarregar i compartir amb família i amics el vostre reportatge. Si heu contractat el pack àlbum, també podreu veure la proposta de maquetació digital i indicar, a la mateixa plataforma, possibles canvis i/o ajustos que pugueu requerir. Quan tinguem el vostre “sí” final, el passarem a producció i us contactarem per fer-vos-en l’entrega presencial o l’enviament
online.

Vosaltres escolliu, com sempre.

Program Image
Program Image

Te ayudamos a resolver algunas dudas

TIPS para que vuestra boda sea un éxito!

service image

Dona'ns el si

Reserva ara

Deixa'ns el teu contacte i et respondrem el més aviat possible. Estem aquí per ajudar-te

  Slide
  Slide
  Slide
  Slide
  Slide
  Slide

  Com escollir ubicació?

  Aquesta és pot ser una de les decisions més importants del vostre casament, però no us preocupeu, quan la veieu sabreu que és la vostra.

  Us recomanem tenir una aproximació clara del nombre de convidats i de l’època de l’any en la qual us agradaria casar-vos, abans de començar a buscar. Això us marcarà el primer filtratge.

  Un cop decidit, definiu els vostres “must”: entorn, gastronomia, organització. Pregunteu-vos què és el més important per a vosaltres i feu la selecció marcant les vostres premisses. Això us ajudarà molt a identificar els espais que més s’adapten a vosaltres i a la vostra festa. Després de fer una primera vista per internet, seleccioneu les 5 propostes guanyadores, visiteu-les en directe, i deixeu-vos enamorar.

  Hi ha mil opcions per escollir, però només n’hi haurà una que portarà el vostre nom!

  Horaris i llum, què cal tenir en compte?

  Cada estació de l’any té la seva màgia i l’hem de saber aprofitar. La llum i el clima és el que haurà de guiar la vostra elecció.

  A l’hivern, el més recomanable és fer la cerimònia al matí. Això us permetrà aprofitar més les hores de sol i gaudir dels espais amb llum natural. Si us agrada la intimitat de la nit, penseu que el dia és curt i un cop entrada la tarda l’espai es convertirà en l’escenari perfecte per arrodonir el dia. Una estona de foscor que podeu acompanyar amb la llum de les espelmes i/o il·luminació especial per crear una atmosfera de pel·lícula.

  A l’estiu, en canvi, us recomanem una cerimònia de tarda. Evitareu la calor als vostres convidats i convidades i podreu aprofitar la llum natural de la tarda i el capvespre. A l’Empordà i a la Costa Brava aquesta llum és única, donarà una màgia especial a la celebració i el reportatge fotogràfic serà fantàstic!

  I què passa si plou?

  Novia mullada, novia afortunada. – Diuen-.

  No sabem si aquesta frase és certa, però el que sí que sabem és que la pluja no impedirà que el vostre dia sigui inoblidable i especial. Però sobretot, tingueu en compte que pot passar i que és imprescindible tenir un “pla b”. Si el vostre casament està planificat perquè es desenvolupi a l’aire lliure, et recomanem el lloguer d’una carpa per utilitzar en cas de pluja. N’hi ha de molts estils i preus diferents i segur que trobareu una opció que encaixi amb el vostre casament. Com a consell, si uns dies abans ja apunta pluja... Agafeu-vos-ho bé, compreu paraigües per tothom, i aprofiteu l’avinentesa per fer un regal als vostres convidats. No s’ho esperaran i haureu convertit un contratemps, en un record especial!

  On ens vestim i ens preparem el “dia d”?

  La millor opció és un espai on estigueu tranquils i que estigui a prop de la localització de la cerimònia. Des de casa vostra, a casa dels vostres pares o al lloguer d’una habitació d’hotel o de casa rural, totes les opcions son bones si compleixen dos requisits imprescindibles:

  • Ubicació: A prop de la celebració de la cerimònia.
  • Espai amb llum natural: Si la llum ens acompanya, les fotos dels preparatius seran espectaculars!

  Sessió de parella, quan i com?

  Si no feu reportatge postboda, tingueu en compte que necessitareu una
  estona per fer el vostre reportatge de parella. El millor moment és entre la
  cerimònia i l’aperitiu, un moment on us allunyareu de la multitud, deixareu
  enrere els nervis dels últims dies i us donareu una estona per gaudir d’un instant íntim de tranquil·litat.

  És imprescindible tenir en compte aquesta estona pel desenvolupament del vostre casament, que no us deixin sense aperitiu!

  Fotografia familiar, cal?

  El moment “fotografia de família” pot ser un moment una mica feixuc, però no podem deixar d’aconsellar-vos que el tireu endavant, ja que serà una part important del vostre record. Per fer-ho àgil, us aconsellem tenir molt clares les fotografies que voleu, fer-ne un llistat i seguir-lo al peu de la lletra. Amb amics i amigues no us aconsellem fer fotografies personalitzades, el millor és
  disparar amb grups nombrosos i només fer fotografia detall amb la família més propera. Les nostres recomanacions:

  • Parella amb pare/mare
  • Parella amb germans/es
  •  Parella amb avis/àvies
  • Parella amb pare/mare, germans/es + avis/àvies
  •  Parella amb pare/mare de tots dos
  •  Parella amb famílies immediates
  • Parella + grups amics
  • Parella + tots els convidats