Documentamos la esencia de vuestra boda

Vosotros disfrutaréis del momento, nosotros capturaremos su recuerdo.

Reportatges a mida adaptats a vosaltres i al vostre model de casament. Amb imatges pròpies i personals; directes i sense filtres. Tot perquè pugueu reviure, una vegada i una altra, la història del vostre dia. Preparats per ser els protagonistes?

Program Image
Program Image

Reserva ara

Deixa’ns el teu contacte i us escriurem el més aviat possible. Estem aquí per ajudar-vos.

Error: Formulario de contacto no encontrado.

Boda

Ens preparem per anar-nos-en de boda i inmortilitzar el vostre gran dia

Us acompanyarem durant tota la jornada fent un seguiment complet dels vostres passos, des dels preparatius, fins al ball. Unes hores en les quals ens rendirem a la vostra festa i ens posarem al vostre servei amb professionalitat, ajudant-vos en tot el que pugui contribuir a fer-vos un dia "més fàcil" i un record feliç. Comptem amb diferents fórmules per donar cobertura al vostre casament, des del pack complet fins al pack més personalitzat, pensat per a bodes més íntimes i familiars.


♥ Tip especial 
Gaudiu del vostre dia sense postures. Penseu que no heu de representar res, més enllà del que sou! No és prou bonic això?

Preboda

Un record fantàstic dels vostres anys de "novius"

Es tracte d’un reportatge íntim on només hi sou vosaltres. Una sessió d’1 hora i 15 minuts aproximadament que farem en un entorn que sigui especial i representatiu per a vosaltres: allà on vau tenir la primera cita, on us vau fer el primer petó, on us vau comprometre… -ens encantarà conèixer cada detall!- i serà una excusa perfecte per immortalitzar la vostra història. Els reportatges preboda, a més, són un moment ideal per conèixe’ns i trencar el gel. És la millor manera d’agafar-nos confiança i eliminar les fronteres de la càmera el dia del casament.


Tip especial
Col·locades en un marc de fusta natural , es poden convertir en el detall perfecte per regalar als vostres pares, mares, avis i àvies durant el dia de la boda.

Postboda

La solució perfecte per no perdre't res del teu gran dia!

Es tracte de fer el vostre reportatge de boda, sense presses. Una sessió d’1 hora i 15 minuts aproximadament on recrearem el dia del vostre casament i farem les fotos exclusives de parella.
Moltes vegades durant el dia del casament no es disposa de prou temps per fer totes les fotografies que us agradaria, especialment si voleu canviar de localització per baixar a la platja, o endinsar-vos al bosc, una mica allunyats d’on celebreu el convit. És per això que us suggerim trobar-nos un altre dia, tornar-nos a vestir de gala i fer el reportatge de parella amb tranquil·litat. 


♥ Tip especial
Pensa en les fotos més idíl·liques que t’agradaria tenir per recordar el teu dia, i pensa que si ho vols, tindrem tot el temps del món!

Video

Seleccionem col·laboradors de confiança

A M | BODA ÍNTIMA som fotògrafes, i ens agrada dedicar-nos en exclusiva a allò que coneixem i treu el millor de nosaltres. Per això treballem amb videògrafs externs per a cobrir el reportatge de vídeo del vostre casament. Tenim una xarxa de col·laboradors de confiança, especialment seleccionats per estil i caràcter propi, amb els quals treballem conjuntament per fer un reportatge més extens del vostre dia.


♥ Tip especial
Deixa’t acompanyar per professionals de la nostra confiança i el teu dia, serà un èxit!

Fotografia de família

La història continua...

La fotografia de família és el resultat de les relacions de confiança que hem establert amb les nostres parelles durant els últims anys. Històries que han de seguir evolucionant i que es van omplint de moments que val la pena immortalitzar per seguir construint
la galeria de records. El camí cap a la maternitat i/o la paternitat, els recent nascuts, la fotografia de festa... Tot el que segueix omplint la vida de felicitat! Una sessió d’1 hora i 30 minuts aproximadament a casa vostra o a l’exterior.


♥ Tip especial
Consulta la nostra botiga per crear productes personalitzats amb les vostres fotografies de família. Pots trobar el regal perfecte o la decoració que donarà el toc personal a casa teva!

Pack digital

Reportatge de boda complet, des dels preparatius fins al ball.

Equip 2 fotògrafes


  • Galeria privada online
  • USB personalitzat amb totes les fotos retocades. Entre 700 i 800 fotografies, totes en alta resolució sense firmes ni marques d’aigua.
  • 10 còpies impreses amb paper Fine Art de 245g. Mida: 13x18 cm.

Tot entregat dins una caixa personalitzada de vidre que podrà formar part de la decoració especial de casa vostra.

Program Image
Program Image

Pack álbum

Reportatge de boda complet, des dels preparatius fins al ball.

 Equip 2 fotògrafes


  • Galeria privada online
  •  Edició gràfica i producció d’àlbum de boda amb acabats naturals i sostenibles. Inclou 100 pàgines amb una producció aproximada de 300 fotografies.
  •  USB personalitzat amb totes les fotos retocades. Entre 700 i 800 fotografies, totes en alta resolució sense firmes ni marques d’aigua.
  • Àlbum de lli natural de producció sostenible. D’estètica elegant i rústica que ens recorda a l’estil vintage, es convertirà en el record tangible del vostre casament.

Escolliu la vostra caixa personalitzada per a l'Àlbum Editorial que podrà formar part de la decoració especial de casa vostra.

Program Image
Program Image

Promoció Pack Àlbum

Contractant ara el Pack Àlbum amb caixa de lli us regalem un reportatge PREBODA o POSTBODA! 

Program Image
service image

Dona'ns el si

Reserva ara

Deixa'ns el teu contacte i et respondrem el més aviat possible. Estem aquí per ajudar-te