Real Style, Real Love Stories

Welcome image

A M | BODA ÍNTIMA creiem que la vida va de felicitat, per això treballem per immortalitzar els moments més feliços de les vostres vides i fer-los eterns.
Capturarem l’essència d’aquell dia, d’aquell moment únic i irrepetible. I així, posarem
el nostre granet de sorra perquè la felicitat d’aquell instant, duri per sempre!

Treballem perquè pugueu guardar un record real de la vostra història d’amor. Per això som fidels al nostre estil de fotografia documental, real i sense excessos. Amb una mirada oberta, observadora i delicada, la nostra fotografia busca capturar l’essència dels moments més íntims a través de la naturalitat de les imatges. Sense postures, sense interferències.

Així fotografiem tot el que no es veu a simple vista: les emocions. Els nervis dels nuvis, l’alegria dels convidats, els somriures, les llàgrimes, l’eufòria. Tot el que fa que cada moment sigui únic, el que viu en la intimitat del context i de l’espai. El resultat el veiem en unes fotografies dinàmiques i plenes de vida. Mirades que parlen, gestos que sacsegen l’ànima i il·luminacions naturals, transfereixen el relat d’una historia fet imatge.

Si nos das el sí, ¡nos comprometemos para siempre!

Así trabajamos

Somos transparentes en el ser, por la relación que mantenemos con vosotros, y en el hacer, porque sin darse cuenta nos haremos omnipresentes. Queremos ser fieles a nuestro compromiso, por eso nos gustará conoceros y compartir más de un café con vosotros antes del gran día.

Trabajamos con propuestas exclusivas que surgen de la confianza que establecemos entre nosotros. Un modelo de fotografía propio y único en cada caso, que mantiene natural con los que nos gusta trabajar y los matices que aporta cada pareja o familia. Por eso no veréis ningún reportaje igual, por eso vuestro recuerdo siempre será único. Nuestro modelo de fotografía se basa en la naturalidad y ausencia de normas.

Preparamos las sesiones para que fluyan de forma orgánica, sin presiones ni posturas imposibles, pero siempre con el acompañamiento necesario para conseguir los mejores resultados. Una confluencia entre el entorno, los protagonistas y la cámara que permite plena libertad durante todo el reportaje.

Es vuestra fiesta, es vuestro día, y vosotros marcaréis las reglas del juego.

Laura + Guillaume-247

Les emocions són la nostra brúixola, així que: rieu, ploreu, canteu, salteu, petonegeu-vos… viviu el vostre gran dia com us vingui de gust i sigueu feliços! Nosaltres en documentarem el record, perquè el pugueu reviure sempre!
El romanticisme és al nostre ADN, per això donem especial importància als acabats de tots els entregables dels reportatges, tenint especial cura amb els àlbums. La importància de les petites coses es farà visible en el record tangible del vostre dia.
Mai abandonem la nostra responsabilitat amb l’entorn, el planeta i les persones. Per això treballem només amb materials sostenibles, com la fusta, el cotó orgànic, el lli, el paper de certificació FSC i impressió lliure d’àcids contaminants.

Program Image
Program Image

M | Boda Íntima

Marina

Welcome image
Sóc l’ànima de M | Boda Íntima, una enamorada de les emocions i de la naturalidat de la vida. Possiblement per això vaig emprendre aquesta aventura fa gairebé 10 anys. Després d’estudiar fotografia, només tenia una cosa clara: no volia fotografiar objectes, paisatges, o persones estàtiques… volia explicar històries, i com més boniques millor!

Així vaig començar el meu camí cap a la fotografia de casament i de família. Així he conegut les millors històries d’amor de la zona i, possiblement, del món sencer. I així va néixer M | Boda Íntima, que es mantindrà ben viu mentre hi hagi més històries boniques per explicar ;).
 
Un confessaré que no puc començar el dia sense una tassa de te verd. Que m’encanta obrir-me al món i conèixer nous entorns i noves llums. Que tinc l’enorme sort de poder-ho fer acompanyant a parelles i famílies des de la Costa Brava, fins a Irlanda, Canàries o, on calgui! Però que, tot i així, necessito tornar a les Gavarres, la Costa Brava, allà on és casa i hi trobo la inspiració. 
 
 
service image

Dona'ns el si

Reserva ara

Deixa'ns el teu contacte i et respondrem el més aviat possible. Estem aquí per ajudar-te